Skip to content Skip to footer

Usluge

Digitalni Rokeri je marketinška agencija koja se bavi izradom animiranih video reklama, radijskih reklama i PR članaka. Naš tim kreativaca je uvijek u potrazi za novim i inovativnim načinima promocije vašeg brenda.

Animirane video reklame su vizualno privlačne, zapamljive i uzbudljive. One su idealan način za predstavljanje vašeg proizvoda ili usluge na internetu. Naš tim može kreirati animirane video reklame koje su prilagođene vašem brendu i vašim ciljevima.

Radijske reklame su još jedan učinkovit način za promociju vašeg brenda. Naš tim može napisati i producirati radijske reklame koje su privlačne i informativne. Radijske reklame mogu se emitirati na lokalnim radio postajama ili na nacionalnim radio mrežama.

PR članci su odličan način za generiranje besplatnog publiciteta za vaš brend. Naš tim može napisati PR članke koji su relevantni za vaše poslovanje i vašu ciljanu publiku. PR članci mogu biti objavljeni u novinama, časopisima i na online portalima.

Ako tražite marketinšku agenciju koja će vam pomoći da ostvarite svoje poslovne ciljeve, onda ste na pravom mjestu. Obratite se Digitalnim Rokerima danas i saznajte više o tome kako možemo vam pomoći!

SVE CIJENE SU PO DOGOVORU!

Puno pozdrava, Digitalni Rokeri

Nazovi nas odmah!