Skip to content Skip to footer

O nama

Neka Digitalni Rokeri unaprijede vašu marketinšku igru!

 Možda već posjedujete fantastičan posao, ali ponekad je potrebno dodati malo magije kako biste stigli do pravih visina. Naša agencija nudi savršeno rješenje za vaš poslovni uspon!

Naša stručnost leži u izradi animiranih video reklama, radijskih reklama i PR članaka. Digitalni Rokeri su tu da osiguraju da vaš brend zasja na pravom svjetlu i dosegne široku publiku. Naš tim kreativnih umova stalno traži nove i inovativne načine promocije vašeg brenda, jer znamo da je uspjeh u digitalnom dobu temeljen na kreativnosti i inovacijama.

Naše animirane video reklame su pravo umjetničko djelo. Vizualno privlačne, zapamtljive i uzbudljive, one će sigurno privući pažnju vaše ciljane publike. Naš tim može kreirati animirane video reklame koje su potpuno prilagođene vašem brendu i ciljevima.

Radijske reklame su još jedan ključni alat u našem arsenalu. Naši stručnjaci mogu napisati i producirati radijske reklame koje su ne samo privlačne, već i informativne. Te reklame se mogu emitirati na lokalnim radio stanicama ili na nacionalnim radio mrežama, donoseći vašem brendu široku vidljivost.

PR članci su naša tajna formula za generiranje besplatnog publiciteta za vaš brend. Naš tim može napisati PR članke koji su savršeno usmjereni na vaše poslovanje i ciljanu publiku. Ti članci mogu se objaviti u prestižnim novinama, časopisima i na utjecajnim online portalima.

 

  • Vlasnik agencije, Edin Suljetović, je diplomirani glumac ADU Tuzla, novinar i gejmer s bogatim iskustvom u industriji.
  • Agencija je osnovana u julu 2023. godine u Tuzli
  • Agencija posjeduje i portal www.normalica.com,najmnogoljudniji gaming portal u BiH

Ako želite partnera koji će vam pomoći da dosegnete nove poslovne visine, Digitalni Rokeri su tu za vas! Kontaktirajte nas danas i saznajte kako možemo zajedno ostvariti vaše poslovne ciljeve!

 

Nazovi nas odmah!